Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
เซินเจิ้น Rakinda พัฒนาเทคโนโลยี จำกัด

ผู้นำของโมดูลสแกนเนอร์บาร์โค้ดในโลก

บ้าน
ผลิตภัณฑ์
เกี่ยวกับเรา
玖玖鈈射 การควบคุมคุณภาพ
ติดต่อเรา
ขออ้าง
ข่าว บริษัท
บ้าน ผลิตภัณฑ์โมดูลเครื่องอ่านบาร์โค้ด

LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor

LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor

    • LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor
  • LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor

    รายละเอียดสินค้า:

    Place of Origin: Shenzhen, China
    ชื่อแบรนด์: Rakinda
    ได้รับการรับรอง: CE FCC ROHS
    Model Number: LV1400

    การชำระเงิน:

    Minimum Order Quantity: 1 piece
    ราคา: Negotiation
    Packaging Details: package in carton;
    Delivery Time: 3-10 working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 1000 piece for a week
    ติดต่อตอนนี้
    รายละเอียดสินค้า
    Name: LV1400 Barcode Scanner Module Image Sensor: Linear CCD Sensor
    Size: 26.5mm L* 20mm W * 11.5mm H Light source: Visible 632nm Red Light
    Processor: ARM32-bit Depth of field: 3-50CM

    LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor

    •  Linear barcode scanning: Fast and easy to scan print code, paper code, screen code. It even has great performance for damaged, clumped, stain codes have great performance.
    •  Compact design: With less than 12MM height, the module can be easily embedded to equipment .
    •  Multiple interfaces: Manual USB port, TTL-RS232, PS2, support POS machine and Android system.
    •  Integration: High quality CPU ensures fast and accurate scans.

     

     

    Device Weight <6g
       
    Device Dimension 26.5mm L* 20mm W * 11.5mm H
       
    Cable Length 1500mm(optional)
       
    Interface USB
       
    Connector FFC 12pin pitch 0.5
     
    Performance parameters
    Light source visible 632nm red light
       
    Image Sensor Linear CCD Sensor
       
    Processor ARM32-bit
       
    Depth of field 3-50CM
       
    Resolution ≥3mil/0.1mm@PCS90%
       
    Print Contrast 25%PCS
       
    Work Voltage DC 3.3-5V
       
    Electriccurrent 110mA(work);30mA(stand by)
       
    Image Resolution 2500dpi
       
    Ambient illumination 100,000Lux Max
       
      EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE 11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
      Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
    Decode Capability ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
    Plessey, ITF14.
     
     
    Environmental parameters
    Operating Temperature -20℃ to 50℃
    Storage Temperature -40℃ to 70℃
    Relative humidity 5% to 95%(Non-condensing)
    Drop test 1.2meter,100times
    Shock resistance 10H@125RPM

     

    LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor


    Question 1:  Can I get some samples? are they free?
    Answer 1:  Of course, but samples are not free.

    Question 2:  What's the delivery time?
    Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3:  What about payment?
    Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4:  Can you list the product of your company?
    Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5:  Warranty time?
    Answer 5:  1 year
    Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 6:  Yes,but not free.
    Question 7:  Product OEM?
    Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
    Question 8:  Customer service?
    Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
     
    Action Now!!!
     
    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    รายละเอียดการติดต่อ
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    ผู้ติดต่อ: Yaping Wang

    ส่งคำถามของคุณกับเราโดยตรง (0 / 3000)

    ผลิตภัณฑ์อื่น ๆ
    โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด

    1D 2D QR LV3000U Plus โมดูลสแกนเนอร์บาร์โค้ดที่ใช้ในสายการผลิต

    USB RS232 แก้ไขเมาท์ 1D 2D บาร์โค้ดสแกนเนอร์โมดูล CMOS องค์ประกอบการสแกนอายุการใช้งานนาน

    เซ็นเซอร์รับภาพ CMOS รหัส QR โมดูลสแกนเนอร์ RD4500R สำหรับเครื่องหยอดเหรียญหมุน Kisok

    Mini Bar Code Barcode Scanner Module 265 LUX For Android Tablet PC

    โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด 2D

    CMOS เครื่องสแกนบาร์โค้ดขนาดเล็กแบบ 2D โมดูล TL232 เคเบิลในการสแกน QR Code DM PDF417

    เครื่องสแกนบาร์โค้ดรุ่น OEM RD4500R หน้าจอโทรศัพท์ / กระดาษสแกนดีเยี่ยม

    LV4200-PT เครื่องอ่านบาร์โค้ดขนาด OEM ขนาดเล็กน้ำหนักเบาสำหรับควบคุมการเข้าออก

    Desktop Area Imaging 2D Barcode Scanner Module RD4100 3cm - 10cm Reading Distance

    โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด 1D

    เครื่องสแกนบาร์โค้ดเลเซอร์แบบฝังตัว CCD โมดูลหน่วยประมวลผล ARM32 บิตพร้อมอินเตอร์เฟส USB / RS232

    แบบพกพา CCD เครื่องสแกนบาร์โค้ด 1D โมดูลสแกนเครื่องยนต์อินเตอร์เฟซ TTL232 AC100 ~ 240V

    Kiosk การชำระเงินโมดูลสแกนเนอร์ CCD 1D รหัส QR LV1000R อินเทอร์เฟซ IP54 RS232 / USB

    Long Range CCD Barcode Scan Engine LV12 High Sensitive Linear Image

    ขอใบเสนอราคา

    E-Mail | แผนผังเว็บไซต์

    Privacy Policy ประเทศจีน ดี คุณภาพ โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด ผู้ผลิต. © 2017 - 2020 barcodescannermodule.com. All Rights Reserved.