Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
เซินเจิ้น Rakinda พัฒนาเทคโนโลยี จำกัด

ผู้นำของโมดูลสแกนเนอร์บาร์โค้ดในโลก

บ้าน
ผลิตภัณฑ์
เกี่ยวกับเรา
玖玖鈈射 การควบคุมคุณภาพ
ติดต่อเรา
ขออ้าง
ข่าว บริษัท
บ้าน ผลิตภัณฑ์เครื่องสแกนบาร์โค้ด

200 สแกน / วินาที 1D 2D เครื่องสแกนบาร์โค้ด USB Fixed IP54 Rating

200 สแกน / วินาที 1D 2D เครื่องสแกนบาร์โค้ด USB Fixed IP54 Rating

    • 200 Scans / Sec 1D 2D Barcode Scan Engine Module USB Fixed IP54 Rating
  • 200 Scans / Sec 1D 2D Barcode Scan Engine Module USB Fixed IP54 Rating

    รายละเอียดสินค้า:

    Place of Origin: Shenzhen, China
    ชื่อแบรนด์: Rakinda
    ได้รับการรับรอง: CE FCC ROHS
    Model Number: LV3000R 2D Scan Engine

    การชำระเงิน:

    Minimum Order Quantity: 1 piece
    ราคา: Negotiation
    Packaging Details: package in carton;
    Delivery Time: 3-10 working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 1000 piece for a week
    ติดต่อตอนนี้
    รายละเอียดสินค้า
    ชื่อ: เครื่องสแกนเนอร์ 2D MOQ: 1 ชิ้น
    Inerface: ยูเอสบี อัตราการสแกน: สแกนได้สูงสุด 200 ครั้ง / วินาที
    CMOS Acquisition: 60 เฟรมต่อวินาที มิติ: 49.0 * 37.0 * 26.0 มม

    200 Scans / Sec 1D 2D Barcode Scanner Module USB Fixed IP54 Rating​

     

     

    Model LV3000R fixed bar code reader
    Interface USB
    Scan Rate Up to 200 scans/sec
    Image Sensor CMOS
    Decode Rate 200 scans/sec
    Resolution 5mil
    Light Source LED(617.5 nm – 633.5 nm)
    CMOS Acquisition 60 fps
    Depth of scan field 40mm-430mm
    Print Contrast Signal ≥30%
    Power Consumption 1.75W(max)
    Notification Beep
    Dimensions 49.0 *37.0 * 26.0 mm
    Weight 70 g
    Operating Temperature -20°C - +60°C
    Humidity 5% - 95% (non-condensing)
    Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
     
     

     

    A bar code scanner has a light-emitting element, a light-receiving element, an optical means for applying a light beam from the light-emitting element to a bar code area and for leading the light reflected from the bar code area to the light-receiving element, an electrical processing circuit, a sensor body for accommodating the light-emitting element, the light-receiving element and the optical means, a pair of split casing members for retaining the sensor body, an intermediate cap for connecting together the pair of split casing members, and a distal end cap adapted to be detachably retained by the intermediate cap in such a manner that a light incident and emergent portion of the sensor body alone is exposed. The bar code scanner is provided with a projection formed on an extending portion provided at one end of each of the split casing members and adapted to contact the side portion of the sensor body with flexibility so that the sensor body is movable. A retaining portion is formed on the inner surface of the intermediate cap, and an engaging portion is formed on the outer surface of each of the split casing members and adapted to engage with the retaining portion, whereby the retaining portion and the engaging portion are fitted to each other in such a manner that the extending portion deflects about the projection.

     

    200 สแกน / วินาที 1D 2D เครื่องสแกนบาร์โค้ด USB Fixed IP54 Rating200 สแกน / วินาที 1D 2D เครื่องสแกนบาร์โค้ด USB Fixed IP54 Rating

     

    Question 1:  Can I get some samples? are they free?
    Answer 1:  Of course, but samples are not free.
    Question 2:  What's the delivery time?
    Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3:  What about payment?
    Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4:  Can you list the product of your company?
    Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5:  What's the OS of the POS?
    Answer 5:  Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
    Question 6:  Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
    Answer 6:  SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
    Question 7:  Warranty time?
    Answer 7:  1 year
    Question 8:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 8:  Yes,but not free.
    Question 9:  Product OEM?
    Answer 9:  Yes, the cost need to be added separately.
    Question 10:  Customer service?
    Answer 10:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
     
    Action Now!!!
     
    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    รายละเอียดการติดต่อ
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    ผู้ติดต่อ: Yaping Wang

    ส่งคำถามของคุณกับเราโดยตรง (0 / 3000)

    ผลิตภัณฑ์อื่น ๆ
    โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด

    1D 2D QR LV3000U Plus โมดูลสแกนเนอร์บาร์โค้ดที่ใช้ในสายการผลิต

    USB RS232 แก้ไขเมาท์ 1D 2D บาร์โค้ดสแกนเนอร์โมดูล CMOS องค์ประกอบการสแกนอายุการใช้งานนาน

    เซ็นเซอร์รับภาพ CMOS รหัส QR โมดูลสแกนเนอร์ RD4500R สำหรับเครื่องหยอดเหรียญหมุน Kisok

    Mini Bar Code Barcode Scanner Module 265 LUX For Android Tablet PC

    โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด 2D

    CMOS เครื่องสแกนบาร์โค้ดขนาดเล็กแบบ 2D โมดูล TL232 เคเบิลในการสแกน QR Code DM PDF417

    เครื่องสแกนบาร์โค้ดรุ่น OEM RD4500R หน้าจอโทรศัพท์ / กระดาษสแกนดีเยี่ยม

    LV4200-PT เครื่องอ่านบาร์โค้ดขนาด OEM ขนาดเล็กน้ำหนักเบาสำหรับควบคุมการเข้าออก

    Desktop Area Imaging 2D Barcode Scanner Module RD4100 3cm - 10cm Reading Distance

    โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด 1D

    เครื่องสแกนบาร์โค้ดเลเซอร์แบบฝังตัว CCD โมดูลหน่วยประมวลผล ARM32 บิตพร้อมอินเตอร์เฟส USB / RS232

    แบบพกพา CCD เครื่องสแกนบาร์โค้ด 1D โมดูลสแกนเครื่องยนต์อินเตอร์เฟซ TTL232 AC100 ~ 240V

    Kiosk การชำระเงินโมดูลสแกนเนอร์ CCD 1D รหัส QR LV1000R อินเทอร์เฟซ IP54 RS232 / USB

    Long Range CCD Barcode Scan Engine LV12 High Sensitive Linear Image

    ขอใบเสนอราคา

    E-Mail | แผนผังเว็บไซต์

    Privacy Policy ประเทศจีน ดี คุณภาพ โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด ผู้ผลิต. © 2017 - 2020 barcodescannermodule.com. All Rights Reserved.