Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
เซินเจิ้น Rakinda พัฒนาเทคโนโลยี จำกัด

ผู้นำของโมดูลสแกนเนอร์บาร์โค้ดในโลก

บ้าน
ผลิตภัณฑ์
เกี่ยวกับเรา
ทัวร์โรงงาน
ควบคุมคุณภาพ
ติดต่อเรา
ขออ้าง
ข่าว บริษัท
บ้าน ผลิตภัณฑ์เครื่องสแกนบาร์โค้ด 1D

Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

รายละเอียดสินค้า:

Place of Origin: Shenzhen, China
ชื่อแบรนด์: Rakinda
ได้รับการรับรอง: CE FCC ROHS
Model Number: 1D Barcode Scanner

การชำระเงิน:

Minimum Order Quantity: 1 piece
ราคา: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
ติดต่อตอนนี้
รายละเอียดสินค้า
Name: CCD Bar Code Engine Advantage: Automatic Scanning
Read Barcode: Most of 1D Barcode Dimensions: 28.2L×23.4W×11.2Hmm
Decode Rate: 200 scans/sec Power Consumption: 0.33W (max)

 Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

 

 

1. INTEGRTATED DESIGN

integrated design of IMAQ and decoder,compact design and light weight contribute to easy integration into various applications.

2. INTERFACE SOCKET

this EVK includes beeper and beeper's driver circuit,LED and LED's driver circuit,trigger,reset key, RS232 interface,USB interface and so forth.

 

 

 

Model LV1000
Interface TTL232
Scan Rate Up to 300 scans/sec
Image Sensor CCD
Decode Rate 200 scans/sec
Resolution 5mil
Light Source LED(622nm-628nm)
Ambient Light 0 ~ 100,000 LUX
Depth of scan field 40mm-430mm
Print Contrast Signal ≥30%
Power Consumption 0.33W(max)
Notification Beep
Dimensions 28.2L×23.4W×11.2Hmm
Weight 6g
Operating Temperature -20°C - +60°C
Humidity 5% - 95% (non-condensing)
Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
 
 

 

Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

OUR SERVICE(TEAM)

keep it simple and profound promise, that is :your satisfaction is our pursuit.As for any product sold by our company,we can promise the quantity,We always provide most suitable customized products and services according to the actual needs of customers,and always be a customers' trustworthy company.

 

EXHIBITION AND APPLICATION CASE

Cash register ,wall-mounted AD player,self-service ordering machine and information kiosk, inquiry machine,queuing machine,etc.

 

Payment 

1.We can accept T/T and Western Union ,the best way is direct online payment,you can choose yourself.If you want other payment terms please let us know before you order.
2.Full payment must be made within 7 days after placing your oder,or the order will be invalid or cancelled by the system.
3.Make sure that you have completed all the detailed information like cantact person,address,post code and telephone number when filling in buyer's information.

 

Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  Warranty time?
Answer 5:  1 year
Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6:  Yes,but not free.
Question 7:  Product OEM?
Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 8:  Customer service?
Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

รายละเอียดการติดต่อ
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

ผู้ติดต่อ: Yaping Wang

ส่งคำถามของคุณกับเราโดยตรง (0 / 3000)

ผลิตภัณฑ์อื่น ๆ
โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด

1D 2D QR LV3000U Plus โมดูลสแกนเนอร์บาร์โค้ดที่ใช้ในสายการผลิต

USB RS232 แก้ไขเมาท์ 1D 2D บาร์โค้ดสแกนเนอร์โมดูล CMOS องค์ประกอบการสแกนอายุการใช้งานนาน

เซ็นเซอร์รับภาพรหัส CMOS โมดูลโมดูลสแกนเนอร์ Qr RD4500R สำหรับเครื่องหยอดเหรียญ Turnstile Kisok

Mini Bar Code Barcode Scanner Module 265 LUX For Android Tablet PC

โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด 2D

CMOS เครื่องสแกนบาร์โค้ดขนาดเล็กแบบ 2D โมดูล TL232 เคเบิลในการสแกน QR Code DM PDF417

เครื่องสแกนบาร์โค้ดรุ่น OEM RD4500R หน้าจอโทรศัพท์ / กระดาษสแกนดีเยี่ยม

LV4200-PT เครื่องอ่านบาร์โค้ดขนาด OEM ขนาดเล็กน้ำหนักเบาสำหรับควบคุมการเข้าออก

Desktop Area Imaging 2D Barcode Scanner Module RD4100 3cm - 10cm Reading Distance

โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด 1D

เครื่องสแกนบาร์โค้ดเลเซอร์แบบฝังตัว CCD โมดูลหน่วยประมวลผล ARM32 บิตพร้อมอินเตอร์เฟส USB / RS232

แบบพกพา CCD เครื่องสแกนบาร์โค้ด 1D โมดูลสแกนเครื่องยนต์อินเตอร์เฟซ TTL232 AC100 ~ 240V

Kiosk การชำระเงินโมดูลสแกนเนอร์ CCD 1D รหัส QR LV1000R อินเทอร์เฟซ IP54 RS232 / USB

Long Range CCD Barcode Scan Engine LV12 High Sensitive Linear Image

ขอใบเสนอราคา

E-Mail | แผนผังเว็บไซต์

Privacy Policy ประเทศจีน ดี คุณภาพ โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด ผู้ผลิต. Copyright © 2017 - 2019 barcodescannermodule.com. All Rights Reserved.