Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
เซินเจิ้น Rakinda พัฒนาเทคโนโลยี จำกัด

ผู้นำของโมดูลสแกนเนอร์บาร์โค้ดในโลก

บ้าน
ผลิตภัณฑ์
เกี่ยวกับเรา
玖玖鈈射 การควบคุมคุณภาพ
ติดต่อเรา
ขออ้าง
ข่าว บริษัท
บ้าน ผลิตภัณฑ์โมดูลเครื่องอ่านบาร์โค้ด

Fixed Mount 1D / 2D Barcode Scanner Module With High Performance Processing Chip

Fixed Mount 1D / 2D Barcode Scanner Module With High Performance Processing Chip

    • Fixed Mount 1D / 2D Barcode Scanner Module With High Performance Processing Chip
  • Fixed Mount 1D / 2D Barcode Scanner Module With High Performance Processing Chip

    รายละเอียดสินค้า:

    Place of Origin: Shenzhen, China
    ชื่อแบรนด์: Rakinda
    ได้รับการรับรอง: CE FCC ROHS
    Model Number: LV3000R 2D Scan Engine

    การชำระเงิน:

    Minimum Order Quantity: 1 piece
    ราคา: Negotiation
    Packaging Details: package in carton;
    Delivery Time: 3-10 working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 1000 piece for a week
    ติดต่อตอนนี้
    รายละเอียดสินค้า
    Name: Embedded 1D / 2D Barcode Scanner Inerface: RS232
    Dimensions: 49.0 *37.0 * 26.0 mm Weight: 70 g
    Operating Temperature: -20°C - +80°C Main Payment: T/T

    Fixed Mount 1D / 2D Barcode Scanner Module With High Performance Processing Chip
     
     
    With high performance processing chip inside, outstanding for reading QR code and others 1D/2D bar codes from phone screen, such as Iphone, ipad, laptop and others devices, readable from paper, too
     
    Note:
    1. The scan window must be kept clean. Improper maintenance will breach the limited warranty;
    2. Avoid rough objects not to damage or scratch the window;
    3. Use brush to remove the stain;
    4. Use soft cloth (Cloth for grass) to clean;
    5. Prohibit spraying towards the window;
    6. Only use clean water as a cleanser.
     
     
     

    ModelLV3000R fixed bar code reader
    Interface RS232
    Scan RateUp to 200 scans/sec
    Image SensorCMOS
    Decode Rate200 scans/sec
    Resolution5mil
    Light Source LED(617.5 nm – 633.5 nm)
    CMOS Acquisition60 fps
    Depth of scan field40mm-430mm
    Print Contrast Signal ≥30%
    Power Consumption1.75W(max)
    Notification Beep
    Dimensions 49.0 *37.0 * 26.0 mm
    Weight 70 g
    Operating Temperature-20°C - +80°C
    Humidity5% - 95% (non-condensing)
    CertificatesFCC Part15 Class B, CE EMC Class B
     
     

     
    Fixed Mount 1D / 2D Barcode Scanner Module With High Performance Processing Chip

     
    OUR CORPORATE
    shenzhen LongView Technology Co.Ltd is committed to developing barc ode products and its
    technology as the core of the automatic recognition system integration. We are a professional and high-tech enterprise specializing in the R&D, production, sale and service of automatic identification products,with many years of experience in handling projects and an excellent reputation.We have branches in Guangzhou Hong Kong , Shenzhen , Beijing,Shanghai,Suzhou,and skillful, experienced and innovative R&D team and reliable after sales technical support service team.

     

    Question 1:  Can I get some samples? are they free?
    Answer 1:  Of course, but samples are not free.
    Question 2:  What's the delivery time?
    Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3:  What about payment?
    Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4:  Can you list the product of your company?
    Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5:  What's the OS of the POS?
    Answer 5:  Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
    Question 6:  Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
    Answer 6:  SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
    Question 7:  Warranty time?
    Answer 7:  1 year
    Question 8:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 8:  Yes,but not free.
    Question 9:  Product OEM?
    Answer 9:  Yes, the cost need to be added separately.
    Question 10:  Customer service?
    Answer 10:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
     
    Action Now!!!
     
    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    รายละเอียดการติดต่อ
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    ผู้ติดต่อ: Yaping Wang

    ส่งคำถามของคุณกับเราโดยตรง (0 / 3000)

    ผลิตภัณฑ์อื่น ๆ
    โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด

    1D 2D QR LV3000U Plus โมดูลสแกนเนอร์บาร์โค้ดที่ใช้ในสายการผลิต

    USB RS232 แก้ไขเมาท์ 1D 2D บาร์โค้ดสแกนเนอร์โมดูล CMOS องค์ประกอบการสแกนอายุการใช้งานนาน

    เซ็นเซอร์รับภาพ CMOS รหัส QR โมดูลสแกนเนอร์ RD4500R สำหรับเครื่องหยอดเหรียญหมุน Kisok

    Mini Bar Code Barcode Scanner Module 265 LUX For Android Tablet PC

    โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด 2D

    CMOS เครื่องสแกนบาร์โค้ดขนาดเล็กแบบ 2D โมดูล TL232 เคเบิลในการสแกน QR Code DM PDF417

    เครื่องสแกนบาร์โค้ดรุ่น OEM RD4500R หน้าจอโทรศัพท์ / กระดาษสแกนดีเยี่ยม

    LV4200-PT เครื่องอ่านบาร์โค้ดขนาด OEM ขนาดเล็กน้ำหนักเบาสำหรับควบคุมการเข้าออก

    Desktop Area Imaging 2D Barcode Scanner Module RD4100 3cm - 10cm Reading Distance

    โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด 1D

    เครื่องสแกนบาร์โค้ดเลเซอร์แบบฝังตัว CCD โมดูลหน่วยประมวลผล ARM32 บิตพร้อมอินเตอร์เฟส USB / RS232

    แบบพกพา CCD เครื่องสแกนบาร์โค้ด 1D โมดูลสแกนเครื่องยนต์อินเตอร์เฟซ TTL232 AC100 ~ 240V

    Kiosk การชำระเงินโมดูลสแกนเนอร์ CCD 1D รหัส QR LV1000R อินเทอร์เฟซ IP54 RS232 / USB

    Long Range CCD Barcode Scan Engine LV12 High Sensitive Linear Image

    ขอใบเสนอราคา

    E-Mail | แผนผังเว็บไซต์

    Privacy Policy ประเทศจีน ดี คุณภาพ โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด ผู้ผลิต. © 2017 - 2020 barcodescannermodule.com. All Rights Reserved.