Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
เซินเจิ้น Rakinda พัฒนาเทคโนโลยี จำกัด

ผู้นำของโมดูลสแกนเนอร์บาร์โค้ดในโลก

บ้าน
ผลิตภัณฑ์
เกี่ยวกับเรา
ทัวร์โรงงาน
ควบคุมคุณภาพ
ติดต่อเรา
ขออ้าง
ข่าว บริษัท
บ้าน ผลิตภัณฑ์เครื่องสแกนบาร์โค้ด 1D

Embedded 1D Barcode Scanner 1500mm Cable Length for Lottery Terminal

Embedded 1D Barcode Scanner 1500mm Cable Length for Lottery Terminal

Embedded 1D Barcode Scanner 1500mm Cable Length for Lottery Terminal

รายละเอียดสินค้า:

Place of Origin: Shenzhen, China
ชื่อแบรนด์: Rakinda
ได้รับการรับรอง: CE FCC ROHS
Model Number: LV12

การชำระเงิน:

Minimum Order Quantity: 1 piece
ราคา: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
ติดต่อตอนนี้
รายละเอียดสินค้า
Name: 1D Bar Code Scanner Advantage: CCD bar code decoding
Device Weight: 16g MOQ: 1 piece
Package: 10 pieces to a carton

Embedded 1D Barcode Scanner 1500mm Cable Length for Lottery Terminal

 

 

Device Weight <16g
   
Device Dimension 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
   
Cable Length 1500mm(optional)
   
Interface USB
   
Connector 11pin pitch 1.25
 
Performance parameters
Light source 632nm visible red light
   
Image Sensor Linear CCD Sensor
   
Processor ARM32-bit
   
Depth of field 3-70CM
   
Resolution ≥3mil/0.1mm@PCS90%
   
Print Contrast 30%PCS
   
Work Voltage DC 3.3-5V
   
Electriccurrent 110mA(work);30mA(stand by)
   
Image Resolution 2500dpi
   
Ambient illumination 100,000Lux Max
   
  EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
  Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
Decode Capability ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
Plessey, ITF14.
 
 
Environmental parameters
Operating Temperature -20℃ to 50℃
Storage Temperature -40℃ to 70℃
Relative humidity 5% to 95%(Non-condensing)
Drop test 1.2meter,100times
Shock resistance 10H@125RPM

 

The LV12 series brings the benefits of bar code scanning to a variety of OEM devices. Now Kiosks, medical instruments, diagnostic equipment, lottery terminal, vending machine and countless other applications can all be equipped with the leading-edge scanning technology and reliability. LV12 is a compact long-range CCD bar code scanning module with high sensitive liner image sensor and build in Auto-sense function. This LV12 is your best choice of CCD bar code scanning module to be suitable for your application where needs high performance, small foot-print and reliable operation. LV12 is a CCD bar code decoding capabilities.

 

Embedded 1D Barcode Scanner 1500mm Cable Length for Lottery Terminal


Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  Warranty time?
Answer 5:  1 year
Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6:  Yes,but not free.
Question 7:  Product OEM?
Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 8:  Customer service?
Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

รายละเอียดการติดต่อ
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

ผู้ติดต่อ: Yaping Wang

ส่งคำถามของคุณกับเราโดยตรง (0 / 3000)

ผลิตภัณฑ์อื่น ๆ
โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด

1D 2D QR LV3000U Plus โมดูลสแกนเนอร์บาร์โค้ดที่ใช้ในสายการผลิต

USB RS232 แก้ไขเมาท์ 1D 2D บาร์โค้ดสแกนเนอร์โมดูล CMOS องค์ประกอบการสแกนอายุการใช้งานนาน

เซ็นเซอร์รับภาพรหัส CMOS โมดูลโมดูลสแกนเนอร์ Qr RD4500R สำหรับเครื่องหยอดเหรียญ Turnstile Kisok

Mini Bar Code Barcode Scanner Module 265 LUX For Android Tablet PC

โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด 2D

CMOS เครื่องสแกนบาร์โค้ดขนาดเล็กแบบ 2D โมดูล TL232 เคเบิลในการสแกน QR Code DM PDF417

เครื่องสแกนบาร์โค้ดรุ่น OEM RD4500R หน้าจอโทรศัพท์ / กระดาษสแกนดีเยี่ยม

LV4200-PT เครื่องอ่านบาร์โค้ดขนาด OEM ขนาดเล็กน้ำหนักเบาสำหรับควบคุมการเข้าออก

Desktop Area Imaging 2D Barcode Scanner Module RD4100 3cm - 10cm Reading Distance

โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด 1D

เครื่องสแกนบาร์โค้ดเลเซอร์แบบฝังตัว CCD โมดูลหน่วยประมวลผล ARM32 บิตพร้อมอินเตอร์เฟส USB / RS232

แบบพกพา CCD เครื่องสแกนบาร์โค้ด 1D โมดูลสแกนเครื่องยนต์อินเตอร์เฟซ TTL232 AC100 ~ 240V

Kiosk การชำระเงินโมดูลสแกนเนอร์ CCD 1D รหัส QR LV1000R อินเทอร์เฟซ IP54 RS232 / USB

Long Range CCD Barcode Scan Engine LV12 High Sensitive Linear Image

ขอใบเสนอราคา

E-Mail | แผนผังเว็บไซต์

Privacy Policy ประเทศจีน ดี คุณภาพ โมดูลเครื่องสแกนบาร์โค้ด ผู้ผลิต. Copyright © 2017 - 2019 barcodescannermodule.com. All Rights Reserved.